وبلاگ صنایع برودتی نظریان

کندانسور چیلر آب خنک

یکی از اجزای اصلی چیلر تراکمی ، کندانسور ها می باشند که تفاوت اصلی انواع چیلر هوا خنک و چیلر آب خنک در نوع کندانسور آنها است. در چیلر آب خنک ، از کندانسور آبی استفاده می شود.

فيلتر دراير چیست؟

فيلتر درايرهاي خط ساکشن را قبل از رسيدن افت فشار به چه مقاديری بايد تعويض کرد؟ انواع فیلتر درایر کدامند؟ فیلتر درایر ها از چه اجزایی تشکیل شده اند؟ انواع اسید تشکیل شده در سیکل برودت کدامند؟ جذب رطوبت در سیکل برودتی چگونه انجام می شود؟پارامتر های انتخاب فیلتر درایر کدامند؟

اویل سپراتور

اویل سِپراتور دستگاهی برای جدا کردن روغن از مخلوط روغن و مُبَرِد در خط دهش یا (خروجی کمپرسور) است. در این یادداشت به معرفی و نحوه کار اویل سپراتور میپردازیم

قطعات مکانیکی سردخانه

معرفی قطعات مکانیکی سردخانه شامل تجهیزات خط مایع، تجهیزات خط دهش و تجهیزات خط مکش. نسیم سرد آرارات ( صنایع برودتی نظریان ) بهترین انتخاب برای طراحی و اجرای سردخانه !

مقایسه چیلر تراکمی با چیلر جذبی

چیلر دستگاهی است که آب سرد مورد نیاز کویل سرد را تامین می کند . این دستگاه در ساختمان تاسیسات قرار داده می شود و به وسیله آب به سمت کویل سرد هدایت می شود.

نصب درب ریلی سردخانه

درب سردخانه یکی از تجهیزات مهم سردخانه ای است که عدم نصب صحیح آن میتوانید باعث اتلاف انرژی زیاد و همینطور آسیب رسیدن به محصولات موجود در سردخانه و سایر تجهیزات شود.

سیستم اِرتینگ

در مواردی به اشتباه بدنه مصرف کننده های خانگی را به لوله های آهنی آب و یا گاز و یا حتی به اسکلت ساختمان اتصال می دهند که این کار بسیارخطرناکی است که منجر به برق گرفتگی های کشنده میشود.

طرز کار چیلر تراکمی

چیلر تراکمی بر اساس سرد کردن آب و پمپاژ آب سرد شده به واحدهای مورد نیاز است.اواپراتور به عنوان مبدل حرارتی دمای آب یا هوا را کاهش میدهد و این سیکل باعث سرد شدن واحدهای مد نظر نظیر نظیر ساختمان و ماشین آلات صنعتی میشود.

راه اندازی چیلر تراکمی

راه اندازی چیلرهای تراکمی نیازمند انجام صحیح مراحلی است که در ادامه مطلب به آنها اشاره شده است. عدم آگاهی از این موارد ممکن است باعث ایجاد خسارت و خرابی دستگاه شود. با ما همراه باشید

روش چیدن کالا در سالن های سردخانه

به منظور تامین گردش مناسب هوا فواصل زیر باید رعایت گردد: فاصله پالت ها از جداره های سالن نگهداری حداقل 20 سانتی متر باشد. فاصله بین پالت ها حداقل 10 سانتی متر باشد. فاصله پالت ها از سقف باید به گونه ای باشد که سطح رویی کالاهای چیده شده پایین تر از سطح زیرین بادزن

روشهاي نگهداري مواد غذایی

روشهاي نگهداري مواد غذایی : 1. روشهاي حرارتی: اصولا در دماهاي پایین میزان میزان تکثیر میکروبها کم و متوقف شده و در دماهاي بالا میکروبها نیز از بین می روند. پس با به کاربردن روشهاي حرارتی می توان دماي مناسب زندگی میکروبها را تغییر داد و مواد غذایی را براي...

شرکت نسیم سرد آرارات

صنایع برودتی نظریان در راستای توسعه بخشیدن به فعالیت های خود ،تامین طیف وسیعی از نیاز های صنایع برودتی کشور و همچنین پیشروی همگام با تکنولوژی روز دنیا ، از این پس فعالیت خود را با نام نسیم سرد آرارات ادامه خواهد داد.

استاندارد تجهیزات و لوازم آشپزخانه

وسایل و تجهیزات آشپزخانه می بایست طوری ساخته شده و در محل قرار گیرند که برای نظافت به تمام قسمتهای آنها دسترسی باشد. هر وسیله ای لازم است قابل انتقال و جا بجا شدن باشد. وسایل بزرگ باید به طور آزاد قرار داده شده و از دیوار و کف زمین فاصله داشته باشند.

گاز های کاهش دهنده لایه ازن

ازن گازی است که از ٣ اتم اکسیژن تشکیل شده است. این گاز در فاصله ١۵ تا ۴٠ کیلومتری سطح زمین لایه ای فیلتر مانند تشکیل می دهد که از ورود اشعه خطرناک ماورای بنفش به درون جو زمین جلوگیری می کند. ضخامت این لایه در صورت فشرده شدن فقط ٢ تا ٣ میلی متر است که بر فراز استوا ضخیم تر از قطبین زمین است.

انواع کمپرسور های بیتزر

کمپرسورپیستونی سمی هرمتیک بیتزر کمپرسورهای پیستونی سمی هرمتیک بیتزر برای تمامی خنک کننده ها مناسب هستند . کمپرسورهایی با مکش موثر با موتور خنک شونده توسط گاز با کیفیت بالا و لوازم کم استهلاک و کنترل ظرفیت قابل تنظیم تولید گردیده اند. کمپرسورپیستونی دو مرحله ای بیتزر

نحوه مونتاژ پانل

در این مطلب نکات و مسائلی که باید در هنگام مونتاژ و نصب پانل سردخانه ای رعایت کنید ، یادآوری شده است و در واقع این مطلب آموزشی برای مونتاژ صحیح پانل میباشد.

چیلر چیست ؟

چیلر دستگاهی خنک کننده است که در آن از یک سیال در مدار بسته استفاده شده و بر اساس سیکل تبرید تراکم بخار و یا جذبی سیال را خنک کرده و بوسیله مبدل های حرارتی، برودت را به صورت کنترل شده به محیط مشخص انتقال می دهد.

عوامل كاهش كيفيت مواد غذايي در سرما

كيفيت ماده غذايي در طي نگهداري در سرما ممكن است توسط عواملي مانند فعاليت‌هاي ميكروبي، فعاليت‌هاي فيزيولوژيكي و شيميايي و همچنين صدمات فيزيكي دچار تغيير شوند.

تجهیزات سردخانه و صنایع برودتی نظریان